Nyudvikling af kurser

Har du brug for et skræddersyet kursus til dine medarbejdere? Vi elsker at skabe noget nyt sammen med vores kunder, og vi er specialister i individuelle løsninger. Vi designer og koder alting fra bunden, så produktet passer til jeres behov. Vores redaktører er mestre i at skrive drejebøger, der er tilpasset den digitale kontekst, så hvis du ikke selv har mod på at skrive manuskriptet, så er der hjælp at hente fra en redaktør.

Brugervenlighed

Vi lægger stor vægt på, at kursisterne inviteres ind i et læringsmiljø, som er brugervenligt. Det vil sige, at det skal være let at overskue, let at anvende og designmæssigt serveres så indbydende, at man får lyst til at gå i gang. Digital læring skal være en positiv oplevelse.

Indholdsvariation

Vi tænker i variation, og veksler altid mellem faglig formidling, refleksion og quiz’er – hele vejen med respekt for de forskellige læringsstile.
Vi anvender gerne jeres egne illustrationer eller fotos på de områder, hvor I bruger noget bestemt. Genkendelighed til hverdagen giver nemlig rigtig god mening.

 

Koncepter

Vi har flere koncepter for nyudvikling. Koncepter i denne sammenhæng betyder, at der allerede er skabt en ramme for e-learningen med emneforslag samt drejebøger, I kan tage udgangspunkt i og tilpasse efter jeres organisation.

Byrådsportal

En byrådsportal er en fælles digital vidensbank for byrådsmedlemmer og et godt afsæt for det politiske arbejde. Her ligger information om blandt andet politiske udvalg, økonomi, jura, visioner, procedurer og praktiske informationer. I samarbejde med jer udvikler vi en byrådsportal, der er tilpasset jeres kommune med logo, design, fotos og andet lokaltilpasset indhold.

Onboarding til nyansatte

Med et digitalt onboarding-forløb bydes nye kolleger velkommen til jeres arbejdsplads med en spændende introduktion i form af videosekvenser, illustrationer, animationer, nyttige links og quizzer – alt sammen tilpasset jeres organisation. Et godt onboarding-forløb sikrer, at nye medarbejdere får den bedst mulige start og en grundig introduktion til arbejdspladsens kultur, regler og organisering. Ved onboarding i kommuner er der taget højde for at nyansatte også introduceres til de særlige forhold, der gør sig gældende, når man er offentligt ansat og arbejder i en politisk organisation.

Vil du høre mere om dine muligheder for skræddersyet e-learning?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få udviklet skræddersyet e-learning til din arbejdsplads.