Sådan arbejder vi

Vi udvikler brugervenlig e-learning i samarbejde med fageksperter. Nogle gange er eksperterne forfattere, andre gange fungerer de som eksperter, der godkender og giver faglig sparring til vores indhold. Udfordringen er at læne sig op ad eksperternes input på en måde, hvor slutbrugerens behov altid tages i betragtning. Når vi gør det, lykkes vi med at designe og udvikle læring, som er praksisnært, motiverende og let at forstå
Nogle vil måske mene, at vi nørder lidt i læringsdesign. Og de har måske ret. Men ikke desto mindre er det noget, vi interesserer os rigtig meget for. Fx tager vi hensyn til, at nogle lærer bedst ved at høre noget. Andre foretrækker at se det, mens andre igen trives med interaktive løsninger, hvor man klikker sig frem til den rigtige viden. Derfor sørger vi for, at der både er auditiv, visuel og en form for taktil læring.  

Vores dygtige illustratorer bearbejder kursernes vigtige budskaber, så de er støttet visuelt og bliver lettere at forstå. Samtidig sørger vi for at skabe læring, der er praksisnær, så det er muligt at forstå indholdet i forhold til ens egen, faglige hverdag. Når det er muligt, gør vi det gennem cases, som minder om hverdagen på fx et plejehjem, et bosted eller i en børnehave. På den måde trækker vi regler, lovgivning og specifikke beføjelser ind i en kontekst, som er let at forholde sig til og forstå, fordi det har relevans i hverdagen.

Learning Management System

Som et led i kompetenceudviklingen er det vigtigt at du kan få overblik over medarbejdernes fremskridt. I har måske allerede et LMS, der stiller denne dokumentation til rådighed? Hvis ikke, kan vi anbefale vores eget, meget brugervenlige LMS, Build.

Læs mere om Build