Spring til hovedindhold

Kompetenceløft med e-learning

Hos Gyldendal e-Learning tilbyder vi en række digitale kurser, som er designet til at styrke faglige færdigheder på både offentlige og private arbejdspladser. Kurserne kombinerer teoretisk viden med praktiske eksempler og cases for at sikre relevans og anvendelighed i dagligdagen. Læs her om vores digitale kurser inden for velfærdsområdet, kompetenceudvikling indenfor beskæftigelse, samt om mulighederne for skræddersyet e-learning tilpasset lige netop din organisations behov.

Velfærd

Hos Gyldendal e-Learning har vi specialiseret os i kompetenceudvikling på velfærdsområdet. Vi henvender os til offentlige og private arbejdspladser, der arbejder med omsorg for borgere; børn, unge, voksne og ældre. I vores kurser er der ofte noget teoretisk viden, som er helt nødvendigt i formidlingen, men vi efterstræber altid at krydre det med cases og praksisnære eksempler, så vores kursister kan genkende sig selv i stoffet.

Beskæftigelse

I landets jobcentre er der dagligt en indsats, som handler om at hjælpe den ledige borger med at skabe et succesfuldt match med en virksomhed.
Kvinde kigger på pc

Nyudvikling

Har du brug for et skræddersyet kursus til dine medarbejdere? Vi elsker at skabe noget nyt sammen med vores kunder, og vi er specialister i individuelle løsninger.
Smilende kvinde foran laptop

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på glade kunder. Her kan du læse om udvalgte kunders oplevelse om samarbejde med Gyldendal e-Learning og deres implementering af e-learning.