Kompetenceløft med e-learning

Hos os kan du få e-learning, der er klar til at blive implementeret hos dig. Læs om vores digitale kurser inden for velfærdsområdet eller mulighederne for skræddersyet e-learning tilpasset til lige netop din organisations behov.

Velfærd

Hos Gyldendal e-Learning har vi specialiseret os i kompetenceudvikling på velfærdsområdet. Vi henvender os til offentlige og private arbejdspladser, der arbejder med omsorg for borgere; børn, unge, voksne og ældre. I vores kurser er der ofte noget teoretisk viden, som er helt nødvendigt i formidlingen, men vi efterstræber altid at krydre det med cases og praksisnære eksempler, så vores kursister kan genkende sig selv i stoffet.

Beskæftigelse

I landets jobcentre er der dagligt en indsats, som handler om at hjælpe den ledige borger med at skabe et succesfuldt match med en virksomhed.
Kvinde kigger på pc

Nyudvikling

Har du brug for et skræddersyet kursus til dine medarbejdere? Vi elsker at skabe noget nyt sammen med vores kunder, og vi er specialister i individuelle løsninger.
Smilende kvinde foran laptop

Hvad siger vores kunder?

Vi samler på glade kunder. Her kan du læse om udvalgte kunders oplevelse om samarbejde med Gyldendal e-Learning og deres implementering af e-learning.