Vi skaber effektiv og motiverende kompetenceudvikling med e-learning

Gyldendal e-Learning hjælper med at holde dine medarbejdere fagligt opdateret i en kompleks virkelighed gennem digitale kurser af høj kvalitet. Vi tilbyder enkle, fleksible løsninger, som hjælper med at holde fokus på kerneopgaverne.
Har din virksomhed brug for et kursus, som passer til jeres hverdag og udfordringer, så hjælper vi jer sikkert i mål. Vi har en fast proces for udvikling af kompetenceudvikling, som har høj kvalitet. Første skridt er en afklaring af læringsmål, herefter taler vi om læringsdesign, koncept, virkemidler og meget mere. Formålet er, at vi skaber læring, der flytter dine medarbejdere i den rigtige retning.

Vores standardkurser er udviklet af erfarne fagpersoner, som gerne deler ud af deres ekspertviden. De kender både til de mange opgaver og udfordringer i hverdagen og til den til en hver tid gældende lovgivning, der sætter rammerne for arbejdet. Fagpersonernes viden har vi omsat til engagerende og brugervenlige kurser, som øger motivationen for at lære og forudsætningerne for at forstå.

Med vores administrationssystem (LMS) giver vi dig et klart overblik over, hvem der har gennemført hvilke kurser, og du har let adgang til overskuelige rapporter, så det er nemt at dokumentere arbejdspladsens læring. Vi værdsætter brugervenlighed, og vi samarbejder tæt med vores kunder, så processen bliver let at gå til.

Det er let at komme i gang. Vi har et godt bud på, hvilke kurser der kan være relevante for din arbejdsplads, og vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang.  

Skriv eller ring til os, vi sidder klar til at assistere dig, og vi leverer sikkerhed og tryghed i hele processen. Vi ønsker ganske enkelt at gøre læring tilgængelig for mange. 

Høj faglig kvalitet

Vores kurser er lavet af erfarne fagpersoner, som kender til udfordringer i hverdagen og gældende lovgivning.

Motiverende læring

Vores lange tradition for pædagogisk funderet læring støtter op om motivationen og forudsætningerne for brugernes forståelse.

Hurtig implementering

Vores proces omkring implementering af nye læringsforløb er strømlinet og effektiv, så du hurtigt kan komme i gang.