Om os

Gyldendal e-Learning hjælper med at holde dine medarbejdere fagligt opdateret i en kompleks virkelighed gennem digitale kurser af høj kvalitet. Vi tilbyder enkle, fleksible løsninger, som hjælper med at holde fokus på kerneopgaverne.

Vores kurser er udviklet af erfarne fagpersoner, som gerne deler ud af deres ekspertviden. De kender både til de mange opgaver og udfordringer i hverdagen og til den til en hver tid gældende lovgivning, der sætter rammerne for arbejdet. Fagpersonernes viden har vi omsat til engagerende og brugervenlige kurser, som øger motivationen for at lære og forudsætningerne for at forstå.

Med vores administrationssystem (LMS) giver vi dig et klart overblik over, hvem der har gennemført hvilke kurser, og du har let adgang til overskuelige rapporter, så det er nemt at dokumentere arbejdspladsens læring. Vi værdsætter brugervenlighed, og vi samarbejder tæt med vores kunder, så processen bliver let at gå til.

Det er let at komme i gang. Vi har et godt bud på, hvilke kurser der kan være relevante for din arbejdsplads, og vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang.  

Ring til os, vi sidder klar til at assistere dig, og vi leverer sikkerhed og tryghed i hele processen. Vi ønsker ganske enkelt at gøre læring tilgængelig for mange.