Spring til hovedindhold

ARBEJDSMILJØ

Skab et godt arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt for både medarbejdere og arbejdsgiver. Det bidrager til fysisk og psykisk trivsel, motivation og produktivitet. 

Vi kan hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

E-learning om arbejdsmiljø

I samarbejde med CRECEA A/S stiller vi med stærke fagkonsulenter indenfor alle seks områder af arbejdsmiljø. Vi hjælper med at omforme jeres læringsmaterialer, så det fungerer i en digital sammenhæng og lever op til jeres behov og mål.

 

CRECEA tilbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen i digitalt format. Uddannelsen består af 11 moduler hvor af 10 er digitale. 

Kursisterne kan tage kurset i eget tempo inden for én 7-ugers kursusperiode. Kurset er udviklet i et samarbejde mellem CRECEA og Gyldendal e-Learning.

Samarbejde med CRECEA

CRECEA A/S er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, der rådgiver virksomheder og institutioner over hele landet inden for arbejdsmiljø, trivsel og sundhed. 

Samarbejdet mellem CRECEA og Gyldendal e-Learning betyder, at vi sammen kan tilbyde solide kompetencer, til udvikling af digitale kurser inden for arbejdsmiljø. 

To computere med skærmbilleder fra online kursus i arbejdsmiljø


VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG I GANG

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig efter at få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan tilbyde dig og din arbejdsplads?

Psykologisk tryghed

Psykologisk tryghed

Høje følelsesmæssige krav i arbejdet med mennesker

Høje følelsesmæssige krav i arbejdet med mennesker